.

.

New
QDY -3M/10 Ft Retractable Dog Leash, 360° Tangle Free LED Flashlight Pet Walking Pojas, One-Handed Brake & Lock - for Small Medium Dogs Walking Training,B

QDY -3M/10 Ft Retractable Dog Leash, 360° Tangle Free LED Flashlight Pet Walking Pojas, One-Handed Brake &

HRK 272.97

Iznos
U prilagođenom obliku

▶ Эстетичная i ergonomska ručka - jednostavan izgled je elegantan za vas i vašeg psa, dok ergonomski dizajn čini obje ruke i jednu ruku slobodni.Inovativni cijele dizajn i blag нескользящий materijal ručke osiguravaju da oni neće biti povrijeđena, kada je pas trče u divljem stanju.Tijekom šetnje sa psom možete dobiti još jedno zadovoljstvo. _BOS_ 360 ° BEZ uplitanje - 360 ° BEZ sudjelovanja i klizni dizajn uzici, kako bi se osiguralo da pojas može biti uvučeni glatko pod svakim kutom. dužina užeta 3 m/118 centimetara dovoljna da bi vaš ljubimac mogao uživati u najvišim stupnjem slobode i sigurnosti.Maksimalni potisak od oko 90 kg, vrlo dobar prikladan za kućne ljubimce težine do 30 kg i aktivnih pasa. ▶ Funkcija kočnice i zaključavanje s jednom tipkom - jednostavan za korištenje, sustav kočnice i brzo zaključavanje s jednom tipkom.Čvrsto zatvoriti.Možete lako podesiti duljinu pas na uzici, da se u potpunosti popraviti se na željenoj dužini.Možete lako osloboditi svoje ruke.Čak i ako je pas iznenada bježi, narukvica aktivira gumb za zaključavanje kada se ona dodiruje vaše kože, što je rezultiralo nagli promocija može biti zaustavljen od prvog puta. ▶ Noćni sigurnost - ugrađena baterija i dizajn led rasvjeta čine izlaz na ulicu vrlo ugodno.Ovaj pull-psić na uzici pruža vam bolji pregled i sigurnost u noćnim satima.Na rubu uzici postoji aparat za disanje plamen, a tri boje-crvena, zelena i plava - unaprijed instalirane unaprijed, tako da oni mogu uživati vremena provedeno sa psom u noći. ▶ 100% garancija - Pull-povodac za pse sa svjetlom ima jednostavan нескользящий dizajn s mekom gumenom ručkom, i pruža udobnost i sigurnost u svoje ruke.Ako imate problema, molimo vas da kontaktirate naš dućan na vreme, mi ćemo vam dati zadovoljavajuće rješenje.Sigurnost noću.Na rubu uzici je disanje svjetla, a na raspolaganju su tri boje, crvena, zelena i plava, tako da možete uživati vremena za šetnju noću sa psom.360 ° Bez sudjelovanja : 360 ° bez sudjelovanja i klizni dizajn uzici, kako bi se osiguralo da pojas može biti uvučeni glatko pod svakim kutom. duljine konopa 300 cm dovoljno, kako bi vaš ljubimac mogao uživati u najvišim stupnjem slobode i sigurnosti.Max povlači oko 90 kg, vrlo dobro prilagođen za kućne ljubimce težine manje od 30 kg i aktivan kod pasa.Parametri : Naziv : Uvlačenje povodac za pse Materijal : abs Boja dodatno : siva / ružičasta Baterija : 3,7 210 mah, Vrijeme punjenja : 15-20 минутпользовательская život : pribl. 5 sati (uključite dah i rasvjeta istovremeno) Maksimalna dizanja : 90 кгРазмер : promjer ručke : 13,5 cm/5,3 cm Duljina : 3 m/118 Napomena : zbog različitih ekrana i svjetlosnih efekata stvarna boja elementa može se neznatno razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Pakiranje list : 1 * uvlačenje povodac za собак1 * kabel za Punjenje u automobilu.

Svojstva

Name:
Retractable Dog Leash
Main material:
ABS
Color optional:
Gray / Pink
Battery:
3.7V 210 mAh
Charging time:
15-20 minutes
Useful life:
approx. 5 hours (switch on breath and lighting at the same time)
Max pull:
90 kg
Size:
handle diameter
Rope length:
3 m/118 in
Due to the different screens and lighting effects, the actual color of the element may differ slightly from the color shown in the images. :
Packing list:
1 * retractable dog leash :
1 * Charging cable :
Novo

Kupci također biraju