.

.

New
Šiljilo Za Kuhinjskih Noževa, Šiljilo Za Noževa 4 Faze Fiksni Kut Stabilan Nož Brušenje Višenamjenski s non-slip Brtvom za Restoran

Šiljilo Za Kuhinjskih Noževa, Šiljilo Za Noževa 4 Faze Fiksni Kut Stabilan Nož Brušenje Višenamjenski s non-slip

HRK 56.97

Iznos
U prilagođenom obliku

Dizajniran ručka эргономична, pogodan u čekanju i laka za upravljanje.S non-slip brtva u donjem dijelu šiljilo, koja se može stalno staviti na stol s visokom sigurnošću.Pogodno za razne vrste noževa, kao što su kuhinjski noževi, voćni noževi, kuhar noževi, škare i sl. To je dobar asistent za domaće kuhinje, učinkovito ključni problem trošenje oštrice i iskazuje oštrim noževima.Geografija 4‑stupanjski šiljilo, 4 opcije : oštrenje škara, grubo brušenje, suptilna brušenje i precizno brušenje.Značajke : 1. Geografija 4‑stupanjski šiljilo, 4 opcije : oštrenje škara, grubo brušenje, suptilna brušenje i precizno brušenje.2. Pogodno za razne vrste noževa, kao što su kuhinjski noževi, voćni noževi, kuhar noževi, škare i sl. 3. Dizajniran ručka эргономична, pogodan u čekanju i laka za upravljanje.4. To je dobar asistent za domaće kuhinje, učinkovito rješava problem habanja noža i zadržava oštrim noževima.5. S non-slip brtva u donjem dijelu šiljilo koje možete staviti na stol stalno s visokom sigurnošću.Parametri : Stanje : 100% Apsolutno новыйтип : Šiljilo za ножейматериал : ABS, nehrđajući čelik, keramika, вольфрамовая čelik, Emery Weight : pribl. 200 g / 7,1 oz. Veličina proizvoda : Cca.21x4x9.8cm / 8.3x1.6x3.9функция : Oštrenje škara, grubo brušenje, suptilna brušenje, precizno brušenje Upućivanje popis : 1 x šiljilo za noževa Napomena : 1.Dopuštena odstupanja u 0-1 inča zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.2.Monitor nije kalibriran jednako, boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.Molim, uzmi ovaj kao standard.

Svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Knife Sharpener
Material:
ABS, Stainless Steel, Ceramic, Tungsten Steel, Emery
Weight:
Approx. 200g / 7.1oz
Product Size:
Approx. 21x4x9.8cm / 8.3x1.6x3.9in
Function:
Sharpening Scissors, Rough Grinding, Fine Grinding, Accurate Grinding
Package List:
1 x Knife Sharpener :
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Novo

Kupci također biraju