.

.

New
Сферически Струбцина, Krupan Сферически zajednički Струбцина Rustproof Jaka Stezanje Snaga Nehrđajućeg Čelika Izuzetne Workmanship za Znanstvena istraživanja u laboratoriju za

Сферически Струбцина, Krupan Сферически zajednički Струбцина Rustproof Jaka Stezanje Snaga Nehrđajućeg Čelika

HRK 294.00

Iznos
U prilagođenom obliku

On je opremljen fiksnim gornjim vijkom (top wire) za fiksiranje i brtvljenje staklene mase.Pri obavljanju refluks destilacijski uređaj koji se koristi za fiksiranje sfere veze predgotovljeni bočice na željeznom stupu postolja.Ona je pogodna za znanstvena istraživanja, obrazovnih eksperimenata, laboratorija za kontrolu industrijskih i rudarskih poduzeća.Kvalitet izrade pažljivo, snaga stezanja jaka, i зажатые eksperimentalni materijali ne pada.Izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, izuzetna izrada, gladak i sjajan, nije lako hrđa.Značajke : 1. Ona je pogodna za znanstvena istraživanja, obrazovnih eksperimenata, laboratorija za kontrolu industrijskih i rudarskih poduzeća.2. Izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, izuzetna izrada, gladak i sjajan, nije lako hrđa.3. On je opremljen fiksnim gornjim vijkom (gornje žice) za fiksiranje i brtvljenje stakla zemlje.4. Воркманьшип дотошен, štipanje sila je jaka, i зажатые eksperimentalni isporuke ne pada.5. Izvodeći aparat za destilaciju refluks, on koristi kako bi se riješili sfernog zajednički bocu sastanka na stupu željezna stupa.Specifikacija : Tip деталя : Сферически Clamp Material : Čelik Steel Color : Kao što je prikazano u picture Mouth Promjer : Cca.23mm / 0.91 Inspectification : 28#Primjena : Pogodno za znanstvena istraživanja, obrazovnih eksperimenata, industrijskih i rudarskih laboratorija poduzeća za destilaciju i refluks дистилляционное oprema koja se koristi za učvršćivanje sferni zajednički boce prikupljanje na stup željezni stalak.Popis paketa : 1 x Sferne spona.

Svojstva

​Item Type:
Spherical Clamp
Material:
Stainless Steel
Color:
As shown in the picture
Mouth Diameter:
Approx.23mm / 0.91in
Specification:
28#
Application:
Suitable for scientific research, teaching experiments, industrial and mining enterprise laboratories for distillation and reflux distillation equipment used to fix the spheric joint collection bottle on the pillar of the iron stand.
Package List:
1 x Spherical Clamp :
Novo

Kupci također biraju